Neden Donuk Pasta?

Çilekli CheesecakeDondurma işlemi, tüm dünyada gıdaların uzun süreli korunabileceği en iyi yöntem olarak kabul edilmektedir. Dondurma işlemi ürün merkez sıcaklığının -18 dereceye düşürülen ürünlerde mikrobiyolojik faaliyetler durduru, kimyasal ve enzimatik faaliyetleri ise en aza iner. Dondurma işleminin teknolejisi ve hızı sayesinde, katkı maddesi kullanmadan ürünlerin tadı ve tazelik özellikleri uzun süre korunur.

BU dondurma sistemine (IQF) (Individual Quick Freezin) Bireysel hızlı dondurma denir.


Donuk hep tazedir!

En taze haliyle şoklanan ürünler, çözdürülüp kullanılana kadar ilk günkü tazeliğini korur. Hızlı dondurma işleminden geçen ürünlerin besin değerleri ilk günkü seviyede korunurken, taze tüketilen ürünler üretildikleri andan itibaren hem besin değerini hem de lezzetini kaybetmeye başlar. Kimyasal hiçbir koruyucu kullanmadan yapılan bu doğal saklama yönetimi sadece ürünün tazeliğini ve lezzetini korumakla kalmaz, aynı zamanda mikroorganizmaların çoğalmasını da engeller.

  • Standart ürün sağlama problemine son.
  • Ürün firesine son.
  • Yüzlerce çeşit  malzeme satın almaya son.
  • İşçilik maliyetine son.
  • Daha büyük m2’ye son.
  • Yüzlerce çeşit malzeme depolamaya son.
  • Her gün farklı lezzette üretilen ürünlere son.

 

 

Maestro Balkan

Nasıl Paketledik ?

Her pasta için kutusu ve kolisi tasarladık,

ok  Gıda kodeksine ve donuk gıda saklamaya uygun,mukavemetli.
ok  1 kutuya 10 dilim pasta koyduk.
ok  Taşınması,depolanması,kullanımı kolay.
ok  Nasıl Sevk Ediyoruz ?
ok  -40 derecede dondurduğumuz pastalarımızı
ok  -18 derecede frigofrik araçlarla sizlere ulaştırıyoruz
ok  Soğuk zinciri asla bozmuyoruz.


Nasıl Saklayacaksınız ?

ok  Pastalarımızı -18 derecede 1 yıl saklayabilirsiniz.
ok  Çözülmemelerine dikkat etmelisiniz.
ok  Çözülen pastaları öncelikle tüketmelisiniz.
ok  +4 derecede 3-4 gün boyunca saklayabilirsiniz.
ok  Çözülmüş pastayı tekrar dondurmamalısınız !


Pastayı tamamen donuk ürettik.
Özel bir pasta için;

ok  Kaç çeşit pasta?
ok  İtalyan, Fransız, Amerikan ustalardan alınan reçeteleri,
ok  Binlerce demo çalışması,
ok  Şeflerle tadımlar,
ok  -18 derecede 1 yıl raf ömrü,
ok  Tazelik ile donuk arasındaki hassas denge nasıl korunacak?